Gemeentebelang, ook jouw belang. Oprecht lokaal en sociaal.

Als enige echt lokaal

Gemeentebelang is deze verkiezingen de enige partij in Harderwijk die écht lokaal is. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat wij er voor alle inwoners zijn. Jong of oud. Rijk of arm. Sportief of onsportief. Gelovig of niet-gelovig. Werkend of werkloos. Wij hebben geen binding met een landelijke partij. Dat hebben we al 32 jaar niet.

Kandidaten uit alle plekken van onze samenleving

En dat zie je terug in onze kandidatenlijst. Gemeentebelang doet aan de verkiezingen mee met een mooie mix van inwoners uit alle plekken van onze samenleving. Ervaren en onervaren mensen. Één ding hebben ze gemeen. Ze willen allemaal graag jouw belang vertegenwoordigen in het stadhuis en op straat. We vinden alle onderwerpen die spelen in de raad belangrijk en kunnen daar ook over meepraten.

Welke doelen heeft GB?

Onze doelen zijn om de 108 verkeersonveilige punten op te gaan lossen. Om het makkelijker te maken om het stadhuis binnen te lopen en je probleem opgelost te krijgen. Om scheef wonen tegen te gaan en waar nodig te bouwen naar behoefte. Dat regels niet altijd zo strak gehanteerd moeten worden, niet voor ondernemers en ook niet voor inwoners. Dus maatwerk waar mogelijk. Wij willen dat er ook gekeken wordt naar lokale oplossingen in plaats van naar oplossingen ergens anders. Dit zijn slechts een paar van onze doelen. Als gemeente hoeven we niet beter te zijn dan het beste jongetje van de klas. Doe maar normaal, dat is goed genoeg.

Onze ambitie

Gemeentebelang wil graag jouw stem. Zodat we het college goed aan de tand kunnen voelen. Dat we weer iedere maand met de fractie de wijk in kunnen. Of dat we zo groot worden, dat we collegepartij worden. Dat we écht meebepalen. Als grote partij kunnen we veel meer betekenen voor jouw belang. Voor jou, voor mij, voor ons.