Raadsleden

Mark de Lange (Fractievoorzitter)

Ik ben getrouwd met Sophia en we hebben 4 prachtige zoons. Nick van 11, Jordy van 10, Bram van 6 en Tommy van 3. Naast mijn gezin kan ik genieten van een heleboel dingen. Voetbal, golf, familie, maar vooral lekker bezig zijn. Ik doe wat in de MR en voor de PR van Valentijn, de school van m'n kinderen. Ik doe wat bij Zwart Wit'63, de voetbalclub van m'n zoons. En ik ben met trots de fractievoorzitter van de prachtige, lokale partij Gemeentebelang. Ik adem Gemeentebelang, ik draag Gemeentebelang uit bij alles wat ik doe en ik doe er alles aan om dit de komende jaren bij zoveel mogelijk inwoners duidelijk onder de aandacht te brengen. 

06-42022831

m.delange@harderwijk.nl 

https://www.facebook.com/mcdelange

https://www.instagram.com/mcdelange/

https://www.tiktok.com/@markdelange05

https://twitter.com/mcdelange

 

 

Bert Holleman

Als geboren en getogen Harderwijker woon ik met veel plezier in Harderwijk. Ik ben getrouwd en wij hebben twee zonen. Ik werk in het gemeentehuis van Zeewolde als gemeentebode. Sinds 2010 ben ik raadslid en nu ook voorzitter van een gemeenteraadscommissie. Het gemeenteraadslidmaatschap geeft mij veel voldoening, omdat ik zo mijn steentje kan bijdragen aan een mooi Harderwijk en Hierden. De tijd die ik overhoud, besteed ik graag aan wandelen, tuinieren, lezen en op pad gaan met mijn metaaldetector. Op toerbeurt ben ik op zondagochtend vrijwilliger in het St. Jansdalziekenhuis. 

John Kuipers

Ik ben geboren in 1987, daarmee de jongste van onze raadsleden. Mijn drijfveer is duidelijk te merken in zowel mijn professionele als persoonlijke leven: "Waar een wil is, is een weg". En als de dingen niet gaan zoals ze zouden moeten? "Dan moeten ze maar gaan zoals ze willen".

Met een sportieve achtergrond van 20 jaar in de Japanse krijgskunsten, integreer ik de filosofie van deze disciplines in mijn trainingsmethoden. Ik geloof dat martial arts draait om het bereiken van balans tussen lichaam en geest, met als doel jezelf te vervolmaken tot een harmonieus mens en zo bij te dragen aan het welzijn van anderen.

Met mijn ervaring als trainer, wil ik ook in de politiek anderen inspireren en ondersteunen om het beste uit henzelf te halen en zo gezamenlijk te werken aan een welvarende toekomst voor alle inwoners van Harderwijk.

Van links naar rechts: Holleman, Kuipers en de Lange.


Fractieteam

  • Koos Vos 
  • Ernst Eikelenboom
  • Rachid Alarasi
  • Lloyd-Leonard Opdam 
  • Gertine Roelofs
  • Ricardo de Bruijn

Bestuur:

  • Gerrit Kevelam (voorzitter)
  • Rachid Alarasi (penningmeester)
  • Secretaris (vacant) 
  • André van Vleuten (algemeen lid)