U hoort erbij! 

Een partij die naar u luistert en waar landelijk ook zo’n behoefte aan is. Daarom verwachten wij dat de partij gaat uitgroeien tot een beweging in Harderwijk en Hierden waar niemand meer omheen kan. Voor het uitbreiden en professionaliseren van de partij is alle hulp welkom. Wilt u hieraan bijdragen en helpen onze partij vorm te geven? Dat kan! Word nu lid van Gemeentebelang Harderwijk-Hierden. U bent van harte welkom!


Lid worden!

Vul het onderstaande formulier in om lid te worden. 

Na verzenden nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en vragen wij ten slotte een bescheiden bedrag van vijftien euro per jaar. 

 


Doe mee!

 

Vacatures Functieomschrijving
Kandidaat-fractievertegenwoordiger U werkt als fractievertegenwoordiger minimaal eenmaal per week nauw samen met andere fractieleden en raadsleden om effectieve volksvertegenwoordiging te realiseren. U bent verantwoordelijk voor het bijdragen aan beleidsvorming, het onderzoeken van lokale kwesties en het aandragen van oplossingen die aansluiten bij de behoeften van onze inwoners.
Fractieondersteuner Bent u enthousiast om onze raadsleden op vrijwillige basis minimaal eenmaal per week te ondersteunen met hun bezigheden, dan is dit iets voor u! Denk aan: voorbereidingen van vergadering en debatten, werkbezoeken en het meedenken aan oplossingen en kansen voor onze inwoners.
Wijkvertegenwoordiger Bent u net zo gedreven als wij met het behartigen van de belangen van onze inwoners? En bent u welbekend met uw omgeving? Dan bent u wellicht ons extra zicht en gehoor in de stad! Wij verwelkomen onze wijkvertegenwoordigers minimaal eenmaal per maand om alle belangen tot ons te kunnen nemen en deze vervolgens te kunnen behartigen.

Sollicitatie 

Voor een (open) sollicitatie verwijzen we u naar het volgende formulier: