DOE MEE: Knip uit, hang op en deel poster Gemeentebelang Harderwijk Hierden

Door de poster van Gemeentebelang op te hangen of te fotograferen en te delen op onze Facebook pagina steunt u Gemeentebelang bij haar campagne. Wij stellen dat bijzonder op prijs en dragen ook het maatschappelijk veld in onze gemeente een warm hart toe.

Daarom stellen wij driemaal een sponsorbedrag ter waarde van € 75,– beschikbaar voor een door de winnaars zelf gekozen club, maatschappelijke organisatie of doel in Harderwijk of Hierden. In ieder van de onderstaande categorieën wordt één winnaar gekozen. DOE MEE door:

  1. De poster van Gemeentebelang goed zichtbaar op te hangen bij uw woning of organisatie.
  2. Een opgehangen poster van Gemeentebelang te fotograferen, plaatsen en te delen op onze Facebook of Instagram-pagina.
  3. Een opgehangen poster van Gemeentebelang te fotograferen, plaatsen en te delen op onze Facebook of Instagram-pagina én het grootste aantal likes te verzamelen.

Er is één winnaar per categorie. De drie winnaars worden voor 30 maart a.s. bekendgemaakt via deze website. De winnaars krijgen ook persoonlijk bericht. Zij mogen een club, maatschappelijke organisatie of doel in Harderwijk of Hierden aanwijzen welke van Gemeentebelang een bedrag van € 75,– ontvangt ter ondersteuning voor hun maatschappelijke inzet.

Download hier de Flyer van Gemeentebelang

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.