Daadkrachtig, duurzaam, sociaal en lokaal!

gbhhHet gaat steeds meer bergopwaarts met Gemeentebelang Harderwijk-Hierden en dat heeft er mee te maken dat wij dicht bij onze Inwoners staan. We hebben oog voor de jeugd maar zeker ook voor onze ouderen die we niet aan zijn of haar lot willen overlaten. De kracht van Gemeentebelang is dat we niet gebonden zijn aan een landelijke partij. We hebben daarom alle vrijheid in het samenstellen van een evenwichtig sterk en vooral eerlijk politiek programma specifiek gericht op Harderwijk en Hierden. Gemeentebelang bestaat al ruim 30 jaar en heeft zich de laatste tijd bewezen zijn rug recht te houden, ook als het even tegen zit.
Gezien de vele positieve reacties zijn we dankbaar dat steeds meer bewoners dit in zien. We gaan daarom de verkiezingen op 21 maart met veel vertrouwen tegemoet.

Voor de komende tijd willen we ons er onderander voor inzetten dat er meer levensloopbestendige woningen worden gebouwd, zodat mensen in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen.
Daarbij willen we ook een veilige, schone en een geluidsarme woonomgeving. (Het groenonderhoud moet bv veel beter)
Jongeren en 55 plussers die momenteel moeizaam aan het werk komen moeten met voorrang worden geholpen aan een baan. Gemeentebelang staat achter een grote groep mensen die hecht aan de zondagrust. Het is voor vele wel duidelijk dat Gemeentebelang geen voorstander is voor een koopzondag. Verder willen wij ons nog meer inzetten dat woningzoekenden binnen 3 jaar over een sociale huurwoning kunnen beschikken.
Op het gebied van duurzaamheid willen we bijvoorbeeld geen gas-aansluitingen in nieuwbouwwijken. Investeren in zonne-energie waar mogelijk. Tevens willen we met voorrang de gevaarlijke verkeerssituatie’s oplossen.

Bert Holleman
Raadslid Gemeentebelang

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.