Harderwijk is niet geschikt voor grote windmolens.

wind

De slimste investering is je eigen windenergie met een klein molen opwekken, dat zien we nu ook met zonnepanelen. Dit kan volgens ons ook met kleine windmolens. Je hebt Lage aanschafkosten en gemiddeld tot bovengemiddeld rendement: je verdient je investering snel terug dan bij andere windmolens.

  • De energierekening daalt direct en structureel;
  • Mogelijkheden voor subsidies en andere belastingvoordelen;
  • (Zichtbare) bijdrage aan een duurzame toekomst;
  • Geruisarm en onderhoudsvriendelijk door een beter ontwerp van deze tijd.

Gemeentebelang is voor opwekking van windenergie, maar is tegen hele grote windturbines op Lorentz 2 en 3. In de raad van 27 oktober jl voerde ik namens Gemeentebelang het woord over het agendapunt windmolens.Lees hier verder

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.